Имя\e-mailПароль 
Главная | Меню | Поиск 

Lyle Clark

 Основная информация
ИмяLyle Clark
Внешние ссылкиimdb
 Фотографии
 Награды
 Компании
 Связи с персонами
 Биография
        
 Фильмография

        Год, название фильмаimdb
Список фильмов В ролях Lyle Clark (3 из 18)
        1953 Band Wagon, the /Театральный вагон/ (Chorus Member in Hotel Suite)7.5 (9810)
        1952 Girl in White, the (Harry - uncredited)6.3 (80)
        1952 Singin` in the Rain /Поющие под дождем/ (Undetermined Role - uncredited)8.4 (125404)
        1951 Grounds for Marriage (Usher - uncredited)6.2 (34)
        1951 Red Badge of Courage, the /Алый знак доблести/ (Union Soldier - uncredited)7.3 (1415)
        1951 Starlift /Со звездами на борту/ (Nebraska Boy - uncredited)6 (64)
        1951 Strictly Dishonorable (Assistant Stage Manager - uncredited)5.2 (28)
        1951 Texas Carnival /Карнавал в Техасе/ (Waiter - uncredited)5.3 (119)
        1950 Big Hangover, the /Большое похмелье/ (Veteran - uncredited)6.2 (110)
        1950 Life of Her Own, a /Её собственная жизнь/ (uncredited)5.9 (192)
        1950 Magnificent Yankee, the (Secretary - uncredited)7.2 (166)
        1950 Next Voice You Hear..., the (Radio Announcer - uncredited)6.3 (296)
        1950 Shadow on the Wall (Intern - uncredited)6.6 (181)
        1950 Women from Headquarters (uncredited)-
        1949 Red Danube, the (British Major - uncredited)5.7 (127)
        1945 Clock, the /Часы/ (Sailor in Penn Station - uncredited)7.4 (940)
        1944 Music for Millions /Музыка для миллионов/ (Sailor - uncredited)6.5 (156)
        1944 Thirty Seconds Over Tokyo /Тридцать секунд над Токио/ (Pilot in Officers` Club - uncredited)7.5 (3718)
Среднее   6.56

 Связанные статьи
 Написать | Показов: 49A+ 

Главная | Помощь | Карта сайта | О сайте | Фототехника | Фотопленка | Галерея | Монеты
Cтатьи | Фильмы | Персоны | Награды | Лучшие | Ключевые слова
2005-2020 artmoviebase.com