Имя\e-mailПароль 
Главная | Меню | Поиск 

Marion Gray

 Основная информация
ИмяMarion Gray
Внешние ссылкиimdb
 Фотографии
 Награды
 Компании
 Связи с персонами
 Биография
        
 Фильмография

        Год, название фильмаimdb
Список фильмов В ролях Marion Gray (3 из 16)
        1956 Birds and the Bees, the (Mother - uncredited)5 (59)
        1956 Search for Bridey Murphy, the (Mrs Fuller - uncredited)5.9 (37)
        1955 One Desire /Одно желание/ (Partygoer - uncredited)6.1 (65)
        1953 Band Wagon, the /Театральный вагон/ (Investor)7.5 (9810)
        1952 Savage, the (Mrs Ellis - uncredited)5.7 (114)
        1952 Singin` in the Rain /Поющие под дождем/ (Undetermined Role - uncredited)8.4 (125404)
        1951 Here Comes the Groom /Жених возвращается/ (Maid - uncredited)6 (357)
        1951 Place in the Sun, a /Место под солнцем/ (uncredited)7.9 (13229)
        1950 Let`s Dance (Guest - uncredited)6.1 (153)
        1950 Please Believe Me /Прошу, поверь мне/ (Guest in Dining Room - uncredited)5.8 (154)
        1949 Bad Boy (Matron - uncredited)7.4 (21)
        1949 Doctor and the Girl, the /Доктор и девушка/ (Society Matron - uncredited)6.5 (24)
        1949 Great Gatsby, the (One of Gatsby`s Servants - uncredited)6.7 (192)
        1949 You`re My Everything (Bit - uncredited)5.7 (51)
        1946 Night and Day (Wife - uncredited)6.2 (965)
        1944 Show Business (Woman in Audience - uncredited)7.2 (67)
Среднее   6.51

 Связанные статьи
 Написать | Показов: 49A+ 

Главная | Помощь | Карта сайта | О сайте | Фототехника | Фотопленка | Галерея | Монеты
Cтатьи | Фильмы | Персоны | Награды | Лучшие | Ключевые слова
2005-2020 artmoviebase.com