Имя\e-mailПароль 
Главная | Меню | Поиск 

Aleth Hansen

 Основная информация
ИмяAleth Hansen
Внешние ссылкиimdb
 Фотографии
 Награды
 Компании
 Связи с персонами
 Биография
        
 Фильмография

        Год, название фильмаimdb
Список фильмов В ролях Aleth Hansen (2 из 12)
        1949 Doolins of Oklahoma, the (Banjo player - uncredited)6.3 (91)
        1946 My Darling Clementine /Моя дорогая Клементина/ (Guitarist - uncredited)7.8 (14611)
        1944 Riders of the Santa Fe (Musician - as The Bar-6 Cowboys)-
        1944 Trigger Trail (Cowhand / Musician - Bar-6 Cowboys - uncredited)7.5 (5)
        1940 Westerner, the /Человек с запада/ (Walt McGary - uncredited)7.5 (3228)
        1939 Marshal of Mesa City, the (Musician - uncredited)6.4 (34)
        1938 Rollin` Plains (Banjo Player, The Beverly Hill Billies Band, as Lem Giles - uncredited)4.3 (31)
        1937 Tex Rides with the Boy Scouts (Musician - uncredited)4.8 (11)
        1936 Big Show, the (Musician with Beverly Hill Billies Band - uncredited)5.8 (78)
        1936 Frontier Justice (Jailed Musician, as Lem Giles - uncredited)5.5 (5)
        1935 Phantom Empire, the /Призрачная империя/ (Mandolin Player, Radio Ranch Band - uncredited)6.6 (182)
        1934 Trumpet Blows, the (Singing Beggar - uncredited)6.3 (6)
Среднее   6.25

 Связанные статьи
 Написать | Показов: 11A+ 

Главная | Помощь | Карта сайта | О сайте | Фототехника | Фотопленка | Галерея | Монеты
Cтатьи | Фильмы | Персоны | Награды | Лучшие | Страны | Жанры | Ключевые слова
2005-2019 artmoviebase.com